top of page
  • Writer's pictureElza R

Piecas veselīgas aktivitātes ar bērniem

Kvalitatīva laika pavadīšana ar jūsu bērniem ir svarīga ģimenes emocionālās saknes stiprināšanai, bērna psihoemocionālajai un fiziskajai attīstībai un, protams, veido pozitīvas bērnības atmiņas.



Dārzniecība - Izveidojiet mazdārziņu pagalmā vai mini dārzu istabā. Ne tikai laukos ir iespējams izaudzēt kādu dārzeni. Izmantojot puķupodus, jebkuros apstākļos bērniem var iemācīt rūpes par dārzeņiem un augiem, uzskatāmi parādīt notiekošos procesus un finālā pagatavot veselīgu maltīti.



Makšķerēšana - Dodieties uz tuvāko upi vai ezeru. Bērni ne tikai iemācīsies makšķerēt, bet arī pagatavot veselīgu maltīti pēc lielā loma noķeršanas.



Sporta Diena - Izveidojiet savu mini olimpiādi. Neviens nav liedzis uzaicināt arī kaimiņus uz aktīvu sāncensības pilnu dienu. Sporta spēles pozitīvi ietekmē vispārēju fizisko sagatavotību, komandas spēles veicina komunikācijas spēju attīstību, disciplīnu, pacietību un pozitīvu attieksmi.






Mākslas Pikniks Dabā - Saorganizējiet pikniku dabā ar ārtri pagatavojamu veselīgu maltīti un mākslinieciskām nodarbēm. Izmantojiet zīmuļus, krāsas un dabā atrodamus elements kā zīles, lapas, zarus, zāles un citus priekšmetus mākslas darbu radīšanai. Šī aktivitāte nāks par labu fantāzijas, kreativitātes un motorikas attīstībai.



Velo Orientēšanās - Izprintējiet karti ar lokāliem apskates punktiem, spēļu laukumiem un kā fināla pārsteigumu - saldējuma kiosku, un dodieties velo piedzīvojumā.




 

Lai uzzinātu vairāk seko Radio Tauta arī YouTube un Instagram.

bottom of page